Keller Williams Seven Hills - Tanesha Teasley
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

TEASLEY makes your home search EASY!!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 1 065 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  3 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  910 Cedar Glen, Austin, TX 78745

  Courtesy of Coldwell Banker Realty, (512) 343-7500
  I ri - 1 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  12 Stonehouse Circle, Wimberley, TX 78676

  Courtesy of Luxely Real Estate, (281) 357-9887
  I ri - 9 491 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (265d)
  2 bd
  1 ba
  metra katrorë
  ac
  6004 Woodview Avenue, Austin, TX 78757

  Courtesy of Bramlett Residential, (512) 850-5717
  I ri - 1 521 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (18d)
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  411 Coleto Creek Loop, Kyle, TX 78640

  Courtesy of Orchard Brokerage, (844) 819-1373
  I ri - 1 091 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (14d)
  4 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  2009 Alyssas Drive, Manchaca, TX 78652

  Courtesy of Bramlett Residential, (512) 850-5717
  I ri - 24 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  Adresa e pazbuluar

  Courtesy of Dash Realty, (512) 222-3406
  I ri - 577 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (13d)
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  1017 Mallow Road, Leander, TX 78641

  Courtesy of Epique Realty LLC, (512) 214-0484
  I ri - 86 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  9 Woodhollow Way, Wimberley, TX 78676

  Listing Courtesy Of: JB Goodwin, REALTORS, (210) 581-9050, Cynthia Ross-Goodwin
  I ri - 1 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  710 E 8th Street, Elgin, TX 78621

  Courtesy of Opendoor Brokerage, LLC, (254) 822-6166
  I ri - 514 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  325 Caisson Trl Trail, Liberty Hill, TX 78642

  Listing Courtesy Of: My Texas Home Broker, Kim
  Dëshmi të veçuara

  What my clients say about working with me.

  "TaNesha was super great! She listens and understood exactly what I was looking for!! I highly recommend you call her for your housing needs!!!"
  Shiko me shume
  Aishia B
  Cincinnati, OH / jan 2023
  "I received Tanesha’s contact information from a friend as we wanted to begin the initial discussion of buying a home. From the initial contact with her, she was very professional and really took the time to understand the needs for me and my family. She is knowledgeable and very easy to work with, just overall great communication. I recommend Tanesha if you want to work with someone who really has the desire to help people achieve their goals! Thank you"
  Shiko me shume
  Anthony H
  Cincinnati, OH / jan 2023
  "
  Tanesha is an awesome agent she is patient and listens to her clients."
  Shiko me shume
  Vanessa L L
  / mar 2023
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Tanesha Teasley
  Numri i licencës: sal.2022007013
  Tanesha Teasley at Keller Williams Seven Hills

  Celular
  Zyrë
  LET’S CONNECT
  cgir50tphnepje1i74ig.png
  Keller Williams Seven Hills
  8040 Hosbrook Rd Suite 100 Cincinnati, OH 45236
  Zyrë

  Tanesha Teasley
  REALTOR® sal.2022007013
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.